Mütevelli Heyeti

Av. Namık Kemal ERTAN - Başkan

1994 yılında Trabzon Lisesi’den mezun oldu. 1998 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. 1999 yılından beri İstanbul Barosu’na bağlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır.

Halil KÜTÜK - Başkan Vekili

01.10.1956 tarihinde Giresun, Yağlıdere, Umutbükü köyünde doğdu. Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu. Özel sektörde uzun süre, Özel Kalem Müdürü olarak çalıştı. Mahalli ve Türkiye genelinde faaliyet gösteren çeşitli dernek, vakıf ve platformlarda görev aldı. Sivil Toplum Kuruluşlarındaki oluşumlarda, Kurucu Başkanlık, Yönetim Kurulu Üyeliği, Koordinatörlük, Radyo ve Televizyon Program Organizatörlüğü, Belediye Meclis Üyeliği, çeşitli dergi ve internet sitelerinde yazarlık yaptı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Av. Şebnem ÇONGAR - Genel Sekreter

İzmir Karşıyaka Gazi Lisesi ve 1992 yılı Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olup 1994 yılından beri İstanbul Barosuna bağlı olarak kendine ait hukuk bürosunda serbest avukatlık yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı Arabulucular siciline kayıtlı Arabulucudur.

Av. Selçuk DONAT - Yönetim Sorumlusu

İlk ve Orta öğrenimini ; Emin Ali Yaşin İlköğretim Okulu ve Vedide Baha Pars Ortaokulunda tamamladı. Liseyi Fatih Ticaret Meslek Lisesinde okudu. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk fakültesinden mezun oldu. 2000 yılından beri İstanbul Barosuna bağlı olarak Serbest Avukatlık yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Mevlüt DOĞAN - Sayman

1955 yılında Sürmene’de doğdu. 1970 yılında Sürmene Lisesi’nden mezun oldu. İstanbul Spor Akademisi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ne bir süre devam ettikten sonra, sonradan geçiş yaptığı Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 1984 yılında mezun oldu.

1987 yılından itibaren Kar Şirketler Topluluğu bünyesindeki değişik firmalarda Personel ve İdari İşler Müdürü olarak çalıştı. Çeşitli dernek ve spor klüpleri yönetiminde de bulunan Mevlüt Doğan evli ve 4 çocuk babasıdır.

Başlangıcından günümüze Vakıf Mütevelli Heyeti Üyeleri

• Asım Ülker